Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Het Stipje goederen uit haar webwinkel aan een klant levert. Afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen. Door te bestellen op d webshop gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Identiteit van de ondernemer
Het Stipje
Hazelaar 2  
7615 RH Harbrinkhoek  
Nederland

Telefoonnummer: 0623512576 
E-mailadres: hetstipje@outlook.com 
KVK nummer: 67363695 
BTW identificatie-nummer: NL00157635B19 
IBAN: NL76RBRB0777948656

Prijzen
De genoemde prijzen zijn in euro`s en exclusief verzendkosten. Het Stipje neemt deel aan de KOR en is daarmee vrijgesteld van BTW. Het Stipje is niet aansprakelijk voor foutief weergegeven van prijzen als gevolg van server problemen, storingen, virussen of typefouten. Kopers kunnen geen rechten ontlenen aan prijzen en aanbiedingen uit het verleden. De verzendkosten die bij verzendingen binnen Nederland bij bestellingen in rekening worden gebracht bedragen €4,10 bij brievenbus pakketten en €6,95 voor pakketpost. Afhalen in Harbrinkhoek en Borne is mede mogelijk en hier zitten geen verzendkosten aan verbonden.

Bestelling en betaling
Na uw bestelling ontvangt de Klant per email een orderbevestiging met daarin de totale kosten en een overzicht van de bestelde artikelen. Betaling is mogelijk via Ideal, overboeking of bij afhalen in Harbrinkhoek of Borne (afhalen alleen op afspraak). Bij handmatige overboeking dient ten alle tijden het ordernummer te worden vermeld. Nadat de betaling is ontvangen zal Het Stipje de bestelling bij de klant laten bezorgen of contact opnemen met de klant wanneer het artikel in Harbrinkhoek of Borne kan worden afgehaald. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn dan kan de klant geen rechten ontlenen aan de koopopdracht.

Levering
Alle artikelen worden binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling opgestuurd. Mocht de bestelling zijn vertraagd of niet leverbaar zijn nemen wij ten alle tijden contact op met de klant. Het Stipje is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen en schade die wordt veroorzaakt door post en pakketbezorgers. Indien levering niet mogelijk blijkt te zijn, zal Het Stipje het geld binnen 14 dagen terug storten op het rekeningnummer van de klant. Het risico van beschadiging en/of vermissing van het product berust bij Het Stipje tot het moment van het afleveren van het product aan de verzenddiensten.

Retourzendingen
Iedere bestelling, behalve artikelen die op verzoek zijn gemaakt (gepersonaliseerd), kunnen binnen 14 dagen na ontvangst retour worden gestuurd met de originele orderbevestiging en vermelding van het ordernummer. Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Het orderbedrag (excl verzendkosten) wordt op de rekening van de klant teruggestort binnen 10 werkdagen na ontvangst van de producten. De verzendkosten van de retourzending zijn voor klant. Het Stipje is niet verantwoordelijk voor de retourzending en kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld.

Persoonsgegevens
De persoonsgegevens van de klant worden uitsluitend gebruikt voor het gereed maken van de order. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Welke we gegevens we van uw gebruiken leest u terug in onze Privacy Verklaring.

Eigen risico en aansprakelijkheid
Het Stipje is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken die gebeuren bij het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Zorg ervoor dat u de producten regelmatig zorgvuldig controleert. Het Stipje kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor oneigenlijk gebruik van de producten. Voor meer informatie kunt u onze veiligheidspagina doornemen. 

Overig
Het Stipje is bevoegd deze algemene voorwaarden en de inhoud van de website op ieder moment te wijzigen. Bij wijziging van de algemene voorwaarden zullen de nieuwe voorwaarden op de website beschikbaar worden gesteld.

Alle afbeeldingen op www.hetstipje.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet door derden worden gebruikt. Mocht je toch een afbeelding willen gebruiken, neem dan contact met ons op en dan bespreken wij de mogelijkheden. Mocht je toch een afbeelding of tekst op onze website tegen komen die auteursrechtelijk zijn beschermd meld dit via de mail en wij zullen het desbetreffende direct verwijderen. Al onze artikelen zijn te goeder trouw geplaats en Het Stipje kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

© 2020 - 2024 Het Stipje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel