De veiligheid van onze producten vinden wij erg belangrijk! Wij controleren zelf onze producten uitvoerig, maar vinden het tevens belangrijk om te attenderen op wat je zelft kunt doen, zodat onze producten veilig gebruikt kunnen blijven worden. 

Controleren en gebruik onder toezicht
Al onze producten zijn getest op stevigheid, zodat er niet zomaar iets los of kapot kan gaan. Echter zijn de producten handgemaakt en kan door gebruik slijtage ontstaan. Controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. 

Wij adviseren al onze producten alleen als decoratie of onder toezicht van een volwassenen te gebruiken. De gepersonaliseerde items zijn stevig gemaakt, maar de bedrukkingen kunnen los laten. Wij nemen hier geen verantwoording voor. Geef dus bijvoorbeeld geen handgemaakte artikelen mee naar bed, laat je kind geen producten in de mond doen en blijf te allen tijde voorzichtig.

Veiligheid bedrukking gepersonaliseerde items
Speelgoed met de naam en andere gegevens van het kindje erop worden
 door ons gepersonaliseerd doormiddel van stickerbedrukking. Wij adviseren het product alleen als decoratie te gebruiken. De bedrukking wordt gemaakt van hoogwaardig stickermateriaal, maar kan door slijtage, gebruik of klimaatomstandigheden loslaten.

Ons gebruikadvies is dan ook om persoonlijke items met bedrukking alleen decoratief te gebruiken. Zonder bedrukking kan het product worden gebruikt als speelgoed. De producten van Het Stipje worden vaak gekocht als kraamcadeautje, waardoor het kindje nog te jong is om met het product te spelen. Wilt u het product eerst decoratief gebruiken op bijvoorbeeld de babykamer, dan kunt u ervoor kiezen om indien het kind de juiste leeftijd heeft bereikt om te spelen met het product de stickerbedrukking te verwijderen. Dit gaat het eenvoudigst met een warme föhn. De stickerbedrukking laat door warmte beter los. 

Gebruiksadvies:
Spelen: zonder bedrukking 
Decoratief: met persoonlijke stickerbedrukking

Veiligheid textiel
Onze textiel items worden bedrukt met textielfolie. Het textiel kan gewassen worden op maximaal 30 graden, zonder wasverzachter. Gelieve het product niet in de droger te doen en binneste buiten te strijken. Controleer regelmatig of de bedrukking nog stevig is bevestigd. 

Garantie 
Alle producten van Het Stipje zijn met liefde gemaakt en worden veelvuldig gecontroleerd, zodat we deze in de goede conditie kunnen afleveren. Alle producten bij Het Stipje hebben een persoonlijke touch en het kan soms gebeuren dat door gebruik het product slijt of los komt. Dit willen we natuurlijk niet en daarom adviseren wij bij alle artiklen om deze grondig te controleren voor gebruik. Mocht er toch iets met het artikel aan de hand zijn waardoor u deze niet meer kunt gebruiken, neem dan contact met ons op. Samen kijken we dan naar een passende oplossing. 

Disclaimer
Het Stipje is niet verantwoordelijk voor eventuele schade / ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Controleer daarom regelmatig de artikelen op slijtage en stevigheid. 

© 2020 - 2024 Het Stipje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel