De veiligheid van onze producten vinden wij erg belangrijk! Wij controleren zelf onze producten uitvoerig, maar vinden het tevens belangrijk om te attenderen op wat je zelft kunt doen, zodat onze producten veilig gebruikt kunnen blijven worden. 

Controleren

Al onze producten zijn getest op stevigheid, zodat niet zomaar iets los of kapot kan gaan. Echter zijn de producten handgemaakt en kan door (regelmatig) gebruik slijtage voorkomen. Controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. Het Stipje adviseert om alle producten onder ouderlijk toezicht te gebruiken. Geef dus bijvoorbeeld geen handgemaakte artikelen mee naar bed! 

Garantie 

Alle producten van Het Stipje zijn met liefde gemaakt en worden veelvuldig gecontroleerd, zodat we deze in de goede conditie kunnen afleveren. Alle producten bij Het Stipje hebben een persoonlijke touch en het kan soms gebeuren dat door gebruik het product slijt of los komt. Dit willen we natuurlijk niet en daarom adviseren wij bij alle artiklen om deze grondig te controleren voor gebruik. Mocht er toch iets met het artikel aan de hand zijn waardoor u deze niet meer kunt gebruiken, neem dan contact met ons op. Samen kijken we dan naar een passende oplossing. 

Disclaimer

Het Stipje is niet verantwoordelijk voor eventuele schade / ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze prdocuten. Als ouder/verzorger bent u te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Controleer daarom regelmatig de artikelen op slijtage en stevigheid. 

© 2020 - 2021 Het Stipje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel