Verzenden
Wij doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Het Stipje streeft ernaar om alle bestellingen binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling aan te bieden bij PostNL. Mocht het ons niet lukken om het binnen 5 werkdagen te verzenden dan proberen we zo spoedig mogelijk met uw contact op te nemen. 

Verzendkosten
Wij verzenden onze pakketjes met PostNL. De verzendkosten voor een brievenpuspakketje zijn € 4,10 en de verzendkosten voor een pakktje tot 10kg zijn € 6,95. De verzendkosten worden automtaisch tijdens het bestelproces berekend. Afhalen is ook mogelijk, maar dit kan alleen op afspraak hetstipje@outlook.com

Afhalen
De Hazelaar 2
7615 RH Harbrinkhoek 

of

Rozenbottel 14
7623 ZJ Borne

Let op! Afhalen is alleen op afspraak. Neem hierover contact met ons op via whatsapp: +31652674187 of via hetstipje@outlook.com 

Retourneren 
Wat jammer dat je niet tevreden bent over je product. Retour sturen van een artikel is bij Het Stipje mogelijk. De maximale termijn hiervoor is 14 dagen na ontvangst van het artikel. Opgaaf van reden is hierbij niet noodzakelijk. Voordat je iets retour zend kun je als eerste een mail sturen naar info@hetstipje.nl. Wij laten dan weten waar en en onder welke vermelding je het product retour kunt sturen. Verzendkosten hiervan zijn voor eigen rekening. Retourzendingen zonder frankering worden niet door ons geaccepteerd.

Als we het product goed en onbeschadigd hebben ontvangen zal het reeds betaalde bedrag (excl. verzendkosten) binnen 8 dagen door ons worden teruggestort op het bij ons bekende bankrekeningnummer. Let wel op dat de producten de orginele labels en verpakking bevatten, ongedragen en onbeschadigd zijn. Deze voorwaarden gelden niet voor gepersonaliseerde producten.

Gepersonaliseerde items kunnen niet retour 
De producten die door ons zijn gepersonaliseerd kunnen helaas niet worden retour gestuurd. Dit zijn onder andere de producten die met een naam, geboortedatum of speciale tekst worden bedrukt. Ben je toch niet tevreden over je product? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken dan wat we voor je kunnen betekenen. 

Recyclen
Om het milieu te sparen en onze kosten te drukken vinden wij het belangrijk om ons verpakkignsmateriaal te recyclen. We kiezen er daarom voor om bestelde producten te verzenden in verpakkingsmateriaal, welke wij eerder van één van onze leveranciers hebben ontvangen. Uiteraard wordt je bestelling mooi ingepakt en is het verpakkingsmateriaal alleen ter bescherming van je product tijdens de verzending. 

© 2020 - 2024 Het Stipje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel